Zakorači u svet umetnosti. Predupis u klasu 2022/23. je počeo!

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? Ne bi trebalo da vas muče odgovori na ova pitanja, jer umetnost više nije i ne treba da bude samo hobi. Na Fakultetu savremenih umetnosti stasavaju mladi kreativci koji i te kako dobro zarađuju od svog posla.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Ako želite svoj talenat da pretvorite u zanimanje budućnosti i da sledite svoje srce, imamo važnu vest za vas. Predupis u novu generaciju na Fakultetu savremenih umetnosti je počeo! Obezbedite svoje mesto u klasi 2022/23. po najnižim cenama ove godine. Veliki broj mesta u novoj generaciji popuni se do kraja decembra, zato požurite i prijavite se za najkvalitetnije umetničke studije u regionu.

Stvarajte koristeći najsavremeniju tehnologiju

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni u svojim profesijama jesu zaštitni znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i multimedijalne produkcije učestvuju u predstavama i raznim projektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet ima saradnju. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka, koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu, nego i da stvaraju novu.

Odaberite umetničku oblast koja najviše odgovara vašim afinitetima

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između 11 programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru:

Programi su podeljeni na četiri departmana, tako da vrlo lako možete da pronađete mesto za sebe u onoj grani umetnosti za koju ste najtalentovaniji.

Likovne umetnosti: Na ovom departmanu birate između 3 smera, a na raspolaganju su vam Slikarstvo, Grafika i Multimedija. Izaberite likovni izraz prema svojim afinitetima.

Dizajn: U zavisnosti od toga šta najviše volite da dizajnirate, ovaj departman vam nudi brojne mogućnosti – Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Game Art ili Modni dizajn.

Gluma: Ako se odlučite za glumu na FSU, čeka vas mnogo nastupa i predstava još tokom studija. Klase vode priznati umetnici kao što su Slobodan Beštić, Vida Ognjenović, Ljiljana Blagojević, Božidar Đurović, Irfan Mensur, od kojih možete mnogo da naučite.

Kreativne komunikacije: Ovaj departman nudi vam mogućnost da učite o različitim načinima komunikacije i komunikacijskog izražaja. Na raspolaganju su vam Multimedijalna produkcija, Muzičke komunikacije i Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja.

Kreirajte umetnički portfolio još tokom studiranja

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još za vreme školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Predupis u novu generaciju studenata na FSU je u toku. Donesite najbolju odluku u pravo vreme i obezbedite svoje mesto po najnižim cenama ove godine!

Najveći broj mesta u novoj generaciji rezerviše se već do Nove godine. Tada su cene upisa najniže u odnosu na celu godinu. Ukoliko ne požurite da se prijavite, velika je verovatnoća da će mesta na programu koji želite biti zauzeta i da ćete morati sačekati do naredne upisne godine. Zato je važno da reagujete brzo i iskoristite popust do čak 40 odsto.

Započnite svoju uspešnu umetničku karijeru, pridružite nam se, postanite deo klase 2022/23!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.