Microsoft potvrdio problem u Windowsu 11

Microsoft je potvrdio neobičan problem koji se javlja u stabilnoj verziji Windowsa 11.

Izvor: B92, Neowin
Podeli
Foto: mundissima / Shutterstock.com
Foto: mundissima / Shutterstock.com

Prema navodima, neki Windows 11 korisnici nisu u mogućnosti da se uloguju nakon dodavanja novog Microsoft naloga u operativni sistem.

Kompanija je objavila detalje o ovom bagu na zvaničnom Windows Health Dashboard sajtu, uz objašnjenje kako da se problem ispravi.

Kako ističe Microsoft, korisnici bivaju zaključani nedugo nakon prvog restarta ili nakon što se izloguju. Problem se javlja samo jednom i tokom kratkog perioda na uređajima koji koriste Microsoft nalog.

Problemom nisu pogođeni Active Directory domain korisnici i Azure Active Directory nalozi. Problem je zabeležen i na sistemima koji koriste klijentsku verziju Windows 11 21H2 platforme.

Ističe se da oni, koji se sa problemom suočavaju kada se loguju na svoje naloge u Windows 11 21H2, ne bi trebalo ništa da rade. operativni sistem će korisnicima omogućiti da se uloguju nakon nekoliko minuta, a Microsoft je rešio problem koristeći Known Issue Rollback sistem. On automatski rešava problematične promene bez ikakvih akcija od strane korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.