Tehnopolis

Podcast: iPad Pro 10.5 [Foto]

U potrazi za odgovorom na pitanje svih pitanja razgovaramo o novom iPadu sa novim ekranom. Da li je novi iPad Pro dostojna zamena za laptop, da li se i zašto ponoviti novom verzijom vladara tržišta tableta preko 200 dolara.

Gedžeti sreda 16.08. 12:26 Komentara: 9

TEST: LG G5

LG G5, koji je lansiran početkom aprila ove godine, predstavlja neku vrstu prekretnice za južnokorejsku kompaniju. Deluje sasvim verovatno da je njihov dizajnerski tim mesecima sedeo i prikupljao utiske korisnika njihovih ranijih flagship uređaja i onda se trudio da ispravlja jedan po jedan nedostatak koji su imali pređašnji modeli. A onda su odlučili da unesu i inovacije i G5 učine modularnim pametnim telefonom.

Gedžeti subota 13.08. 12:51 Komentara: 56

TEST: Wiko Fever 4G

Wiko telefoni su u Srbiju došli sa zakašnjenjem, budući da kompanija koja ih proizvodi postoji već pet godina, ali se ove godine pred domaćim korisnicima našao deo njihove ponude. U naše ruke došao je telefon koji je ovu francusko-kinesku kuću izdvojio u odnosu na konkurenciju – Fever 4G.

Gedžeti nedelja 19.06. 15:35 Komentara: 28

Test: Samsung Galaxy Note Edge

Koncept koji je postao dostupan proizvod - Samsung nam donosi poznat, ali u isto vreme različit smartfon sa svojim zakrivljenim ekranom na jednoj ivici. Da li je ovo budućnost smartfona?

Gedžeti utorak 10.02. 08:34 Komentara: 51

Test: ASUS G751JY

Kada je ASUS u pitanju, najsigurniji odgovor na pitanje “šta kvalitetno kupiti” je, što se nas tiče, oduvek bila G serija.

Vesti ponedeljak 2.02. 10:30 Komentara: 45

Test: Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini najavljen je uz znatno manje pompe od svog većeg brata, ali i znatno tiše od sličnih kompakt uređaja drugih proizvođača. Da li je Samsung siguran u kvalitet ovog uređaja da misli da mu ne treba reklama, ili je u pitanju potez koji je iznuđen konkurentskim uređajima?

Gedžeti subota 6.09. 08:55 Komentara: 52

Test: LG G Pad 7.0

Dok se sve veći broj proizvođača okreće premijum uređajima, a granica između tableta i fableta polako postaje nevidljiva, LG smatra da na tržištu i dalje postoji prostor za pristupačan tablet dijagonale 7 inča.

Gedžeti subota 23.08. 08:40 Komentara: 12
strana 1 od 4 idi na stranu