Dobre vesti za sve koji čekaju The Witcher 4

CD Projekt Red govorio je u poslednjem finansijskom izveštaju o video-igri The Witcher 4, a evo šta na osnovu toga može da se zaključi.

Izvor: GameRant
Podeli
Na fotografiji je The Witcher 3, najpopularniji deo serijala.  Foto: Shutterstock/charnsitr
Na fotografiji je The Witcher 3, najpopularniji deo serijala. Foto: Shutterstock/charnsitr

U martu 2022. godine, ovaj studio potvrdio je da se radi na četvrtoj igri u serijalu, i da neće imati broj u zvaničnom naslovu, kao i da mu je "kodno ime" Project Polaris.

Nisu dali mnogo drugih detalja, osim da će ovaj naslov pokretati Unreal Engine 5, kao kod nastavka video-igre Cyberpunk 2077.

U nedavno objavljenom izveštaju kompanije, koji obuhvata period do kraja oktobra, piše da gotovo polovina zaposlenih u CDPR-u sada radi na razvoju The Witcher 4, prenosi GameRant.

Isti portal procenjuje i da polovina zaposlenih, na osnovu javno dostupnih podataka, znači otprilike između 450 i 550 ljudi koji rade na četvrtom delu serijala o Geraltu iz Rivije.

Bez obzira na to što je The Witcher 4 sada projekat koji je u najvećem fokusu studija, 2022. je rečeno da neće izaći pre druge polovine 2025. godine, a nešto ranije ovaj naslov je opisan kao "začetak druge Witcher trilogije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.