Mnogi ne znaju za ove iPhone trikove: Da li ih vi koristite? VIDEO

Tyler, bivši radnik kompanije Apple, šokirao je korisnike iPhonea svojim trikovima i savetima koje je podelio putem TikToka.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com
Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

U svom videu, koji ima više od 14,2 miliona pregleda, Tyler je podelio trikove za koje je pretpostavljao da su poznati svima. Ali, reakcije su pokazale da to nije bio slučaj.

Prvo je Tyler pokazao korisnicima kako da snimaju video dok su još uvek na foto ekranu kamere. Osim toga, demonstrirao je i kako da se skrati tastatura za one koji teško koriste ekran jednom rukom.

Tehnički stručnjak takođe je korisnicima pokazao kako da dodaju komentar tokom snimanja ekrana pomoću tajnog tastera. Ali, među svim savetima jedan je izazvao šok – i bio je iznenađujuće jednostavan. Tyler je otkrio da, odlazeći u Notesi, možete da protresete iPhone kako biste poništili grešku prilikom kucanja.

Tyler je u videu rekao: "Ako slučajno izbrišete nešto, samo protresite telefon i pojaviće vam se opcija za poništavanje".

Ovaj trik je najviše oduševio korisnike: "Izgubio sam toliko beleški ne znajući za poništavanje", "Pitao sam se zašto poništavanje kuckanja nasumično iskače", pisali su ispod videa.

I dok neki tvrde da su već znali sve ove trikove, većina prvi put čuje za njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.