Ovo su zvanično najbolje iPhone aplikacije u 2022. godini

Apple je tradicionalno objavio svoju godišnju App Store Awards listu, koja otkriva najbolje aplikacije i igre u 2022. godini.

Izvor: B92, Beebom
Podeli
Foto: Tada Images / Shutterstock.com
Foto: Tada Images / Shutterstock.com

Navodi se da su pobednici u kategorijama u najvećoj meri inspirisali korisnike da se dublje uključe u svet oko sebe, prošire svoju maštu i ostanu povezani sa prijateljima i voljenim osobama.

Apple je za najbolju iPhone aplikaciju 2022. godine proglasio BeReal. Radi se o društvenoj mreži koja je nedavno stekla veliku popularnost, a korisnike ohrabruje da pokažu sebe u pravom i iskrenom svetlu.

Gentle Streak je najbolja Apple Watch aplikacija za ovu godinu, a korisnicima omogućava da upravljaju različitim parametrima fitnesa ili odmaranja.

GoodNotes 5 je najbolja aplikacija za iPad, MacFamily Tree 10 je najbolja aplikacija za Mac uređaje, dok je ViX proglašen najboljom Apple TV aplikacijom za 2022.

Kada su u pitanju igre, Apex Legends Mobile, kompanije Electronic Arts (EA), je najbolja iPhone igra u 2022. godini.

Najbolja igra za Mac je Inscryption, a najbolja iPad igra je Moncage. Najbolja Apple Arcade Game of the Year je Wylde Flowers, dok je najbolja Apple TV igra za ovu godinu El Hijo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.