1. Bez obzira šta priča ova ili ona strana, provaljeni ste svi.

  Svako ko bude stajao iza bacanja naših para na sledeću vakcinu biće kad tad osudjen na dugogodišnju robiju.

  Pa sada gospodo lekari, političari, novinari samo izvolite. Jedva čekamo da pohapsimo lopovčine.
  (Dosta je laži, 8. jun 2020 17:40)

  # Link komentara

 2. Il pukovnik, il pokojnik. U ovom slučaju pukovnik.
  (Ludulesku, 6. jun 2020 16:00)

  # Link komentara

 3. Uopste niste obavesteni o toj nekadasnjoj stvari s vakcinom. Tu se on najmanje pitao, koliko znam,a znam. Ali najlakse je svoje nezadovoljstvo usmeriti ka nekom ko se ne brani, a ono i dalje vazi 100× izrecena laz postaje istina
  (Mire, 6. jun 2020 07:06)

  # Link komentara

 4. Ne razumem zasto se vakcinisani bune protiv nevakcinisanih kad su oni zasticeni??? Pustite one koji nece da se vakcinisu neka se zarazavaju i neka svi umru i onda ce se ovi sto su pristalice vakcinacije i dalje vakcinisati i nece vise biti bolesnih!! I bicemo najzdravija nacija! Morate samo stimulisati ove vakcinisane da sto vise povecaju natalitet a oni ce to hteti jer znaju unapred da ce radjati iskljucivo zdravu i zasticenu decu! To im garantuje neki tamo dr. Kon ili neki njegov naslednik! Za neke koji ne shvate malo sam ironicna.
  (vera u Boga, 6. jun 2020 06:30)

  # Link komentara

 5. @(Znanje, 05. jun 2020 17:41)

  O čemu vi pričate? Za pogoršanje javnog zdravlja je kriva novinarka koja je razotkrila malverzacije i korupciju prilikom nabavke vakcina, u šta je dr Kon do guše bio umešan? Wow, kakvim znanjem vi zračite.
   (Toronto, 6. jun 2020 02:28)

  # Link komentara

 6. Dr Kon nije kriv za nabavku vakcina protiv svinjskog gripa i znao je sta radi u doba korona epidemije.Tako zvuci njegov stav.Sad,ko mu veruje,ok,ali ja pre verujem izjavi Nestorovica da pojma nisu imali s cim se suocavaju i sta da ocekuju.
  (analiza, 6. jun 2020 00:40)

  # Link komentara

 7. Dajem podrška DrKonu!
  (B'Dala, 6. jun 2020 00:02)

  # Link komentara

 8. Mutan tip je ovaj Kon.
  (Lev, 05. jun 2020 12:40)

  i više nego što misliš.. bio umešan kao i tadašnji ministar zdravlja tomica milosavljević-naravno nikad osuđen, a sada će u pemziju kao "pukovnik"
   (vaše ime i prezime, 5. jun 2020 22:53)

  # Link komentara

 9. I to kaze onaj isti Kon koji se zalagao za uvoz vakcina protiv svinjskog gripa iz Svice, i za to bio nagradjen ko zna koliko.
  (ninepi, 5. jun 2020 21:34)

  # Link komentara

 10. I Brankica ima cenu.
   (Era, 5. jun 2020 21:22)

  # Link komentara

 11. Dr Kon je izjavio da je uvek uz vlast. Samim tim i razotkrio samog sebe. Doktor treba biti uz svoje pacijente a to je narod. Valjda ga na to veze Hipokratova zakletva a i za to prima platu. Da pomogne i svojim znanjem, iskustvom pa i moralim nacelima uvek bude uz svoje pacijente/saradnike/medicinsko osoblje... Pacijent je doktoru svetinja jer pare ne mogu kupiti taj osecaj humanosti i kada se pomogne i ucini dobro delo. Farmacetska industrija, politicari, razni lobiji su nesto na sta doktor gleda sa prezirom, jer njegov rad je HUMAN i on to nikada ne dovodi u pitanje. Ne moze svako biti doktor, to su godine odricanja, ucenja, teskog rada za malu platu, ne retko pod uslovima nedostojnog i doktora i pacijenta, zivot u sluzbi nauke i opste dobrobiti. A ne da bude uz vlast!!!
  Slican slucaj je i sa novinarima a na redakciji je da odluci da li ce objaviti ovaj komentar.
  (sloboda govora, 5. jun 2020 20:51)

  # Link komentara

 12. Zamišljam Srbiju kojoj bi Brankica bila predsednik.
  Reset i nedosanjana katarza, tako potrebna.
   (.pusti snovi, 5. jun 2020 20:36)

  # Link komentara

 13. Nije joj oprostio sto mu izbila pare iz dzepa te 2011-e. Isto ne razumem potrebu nekog ko sebe naziva doktorom (polozio je valjda hipokratovu zakletvu) i ko ima lepa primanja (i treba da ima) ceo svoj zivot da pod stare dane zeli da se obogati. Doktor je humanista a Kon materijalista i ocigledno da mu sujeta ne da mira. I da je srece da u Srbiji postoji istrazivacko novinarstvo a ne senzacionalizam, politikanstvo i ispiranje mozgova i zatupljivanje naroda. Zivela slobodna reč!
  (ante botovina, 5. jun 2020 20:32)

  # Link komentara

 14. Svo postovanje za dr. Kona, ali on misli da je njegov poziv najbitniji i najvazniji, da svi treba da se podredimo njegovoj reci i da klimamo glavom. Malo je previse uobrazio o svom poslu.
  Svaka cast majstore ali nemoj vise da se mesas u posao novinara.
  Brankice samo napred, sve ispituj.
   (aabb, 5. jun 2020 20:08)

  # Link komentara

 15. Ja uvek izgubim poverenje u pravosudje kada vidim drKona na slobodi
   (dovla, 5. jun 2020 19:24)

  # Link komentara

 16. (Milan, 5. jun 2020 17:02)
  Ја верујем у деда мраза
  (хаџија, 5. jun 2020 18:49)

  # Link komentara

 17. Кона треба ухапсити и насилно му стрести једну торбу вакцина у дебело месо, па нека после тога ради за провизију.
  (Жика, 5. jun 2020 16:48)
  ...Ovaj umesan do grla i nije odgovarao? u mardelju, pa ce iduci da razmisli sta i kako narucuje.
  dr.kadzija, 5. jun 2020 16:43)

  A da malo mućnete glavom pre no što počnete da pišete komentare. Kon je epidemiolog on se ne bavi nabavkom. Njegova uloga može da bude da prateći svetsku scenu preporuči da se stanovništvo vakciniše. A nabavka i moguće muljanje pri tome nisu deo njegovog posla.
  (goranh, 5. jun 2020 18:43)

  # Link komentara

 18. Puna podrska Brankici i redakciji Insajdera.
  (Hando, 5. jun 2020 18:40)

  # Link komentara

 19. Platiš I dobiješ od Insajdera šta hoćeš. U Devojačko bunaru imanje sa ogradom, psi iza žice, jašu se konji, voze dzipovi, sve za istinu (plaćenu novcem, naravno)
   (hromi daba, 5. jun 2020 18:35)

  # Link komentara

 20. Kako su mislili da uvezu vakcine preko Miškovića a da to ne bude sumnjivo???
  Opomena za sve da zdravlje nacije ne može biti tema nečijeg bogaćenja. Da su vakcinisali naciju vakcinama koje nabavlja batut svega ovog ne bi bilo.
   (Milan, 5. jun 2020 18:00)

  # Link komentara

 21. @ "Koliko se secam, uz svo duzno uvazavanje Brankice, ona ipak nije doktor.
  A borimo se za to da struka uvek ima zadnju rec, jer Vam ipak uvek popravljaju auto - auto mesanicari pa mogu da budu i prosecni a ne najkvaliteniji, najbolji moleri.
  (Dr Radisa, 05. jun 2020 13:00)"

  Naravno, Brankica nije doktor već novinar koji se bavi istraživačkim novinarstvom.

  Taj Kon i njemu slični mogu da budu stručnjaci na kvadrat ali ako muljaju i ako su korumpirani onda su kriminalci i treba da budi krivično gonjeni.

  Nije kriv on što mulja i kraducka već Brankica koja o tome piše?

  Ma kako da ne!
   (marko_sthlm, 5. jun 2020 17:52)

  # Link komentara

 22. Neznanje je ozbiljna mana, odvede čoveka u svakojake greške.

  Najstarija činjenica, odnosno najvažnija stvar u celoj priči je da je vakcinacija značajno opala, što je, kao što znamo, imalo ozbiljne negativne posledice po javno zdravlje u Stbiji.

  Prema tome, i da je u toj analizi Insajdera sve tačno (što ja neznam) ozbiljna je odgovornost novinara kako će ono što tvrde prikazati.
  Prikaz koji vodi u narušavanje javnog zdravlja je, očigledno, promašaj. Moglo je to šta rade farmaceuti i ko zna ko još da se tretira kao špekulacije, a ne da se ljudi navode da odustaju od vakcinacije.
  (Znanje, 5. jun 2020 17:41)

  # Link komentara

 23. Pokusala je da objasni da vakcinacija je politizovana pa je pogresno zakljucila Brankica .
  Cela prica je na kraju ispinovana i zakljucak koji je donela je pogresan.
  To nije objektivno novinarstvo vec spinovano. I na kraju ona je oblatila neka lica i ne snosi nikakvu zakonsku niti materijalnu odgovornost. Tesko to moze u ozbiljnim drzavama.
  Novinar odgovara i krivicno i zakonski i materijalno za netacne i lazne informacije i zakljucke. U Srbiji moze da se pljuje pogotovo na nekim medijama. Kad plate neka misle onda.
   (dusan, 5. jun 2020 17:41)

  # Link komentara

 24. Kon je u pravu.
   (znalac, 5. jun 2020 17:27)

  # Link komentara

 25. @makijaveli

  Vas komentar je ispravan, svi mi radimo stvari is interesa, kao sto i druga strana - o kojoj se izvestava ima svoje interese. Verujem, siguran sam da i vi imate interes da postavite ovo pitanje.

  Na nama citaocima je da procitamo i svojom glavom i svojim iskustvom zakljucimo da li je tekst izraz Konspiracija teorije ili ima delic istine, istine koja zahteva pitanje i odgovor.

  Brankica je svojim istaziteljskim novinarstvom stekla moje postovanje i verovanje da nacin na koji izvestava ne radi iz koristoljublja vec da drugu stranu drzi isrkenom i postenom
  (Nisam Odavde, 5. jun 2020 17:23)

  # Link komentara

 26. @(makijaveli, 5. jun 2020 11:49) 
  Bankica zastupa NAS, svakog od nas i jedina je sa tolikom hrabrošću.
  Svaka joj čast i hvala joj.
  A ko ti, i koga ti zastupaš?
  (Milan, 5. jun 2020 17:02)

  # Link komentara

 27. @makijaveli Baš interesantna pitanja postavljate novinarki koja je postala (i na žalost, gotovo jedina ostala) sinonim za istraživačko novinarstvo u ovoj ojađenoj zemlji. A u čijem interesu vi radite, to što radite sada, a i inače, u čijem interesu radite to čime se bavite u životu? U čijem interesu živite?
  (posmatrač, 5. jun 2020 16:58)

  # Link komentara

 28. Кона треба ухапсити и насилно му стрести једну торбу вакцина у дебело месо, па нека после тога ради за провизију.
  (Жика, 5. jun 2020 16:48)

  # Link komentara

 29. Mediji treba da rade u interesu istine i blagodeti drustva kojem pripadaju. Ja bih rekao da je to visi interes. Sve drugo su licni i psrcijalni interesi.
  (Nebojsa, 5. jun 2020 16:47)

  # Link komentara

 30. Ma imamo mi poverenja u vakcine, ali nemamo poverenja u spekulante i muljatore. Ovaj umesan do grla i nije odgovarao? u mardelju, pa ce iduci da razmisli sta i kako narucuje.
   (dr.kadzija, 5. jun 2020 16:43)

  # Link komentara

 31. Kon je potpuno u pravu! Sveznajuća Brankica i samoproglašeni moralni arbitar, koji se proslavio naručenim emisijama, treba da snosi, ako ništa drugo, bar moralne i političke posledice svojih postupaka. Mada, sklon sam da poverujem da tu ima i elemenata krivične odgovornosti. Sa informativnim servisa se nije zavitlavati u privatne svrhe.
   (Ahtung, 5. jun 2020 16:43)

  # Link komentara

 32. Brankicu čuva cela BIA, sve zbog lutke, ludilo...
   (Delije Čikago, 5. jun 2020 16:42)

  # Link komentara

 33. Serijal kupoprodaja zdravlja je bacio senku na Insajder i Brankicu, ne toliko zbog grešaka koje su napravili tokom analize nego zbog oholog i ratobornog odgovora na opravdane kritike. Kvalitet ovog serijala je pomešan, deo u kome su se držali objektivnih činjenica oko ugradnje u cenu vakcine na lokalu je odličan, ali su se onda zaigrali i prešli na deo za koji nisu ni stručni niti su imali dobre podatke - navodnu globalnu zaveru o vakcinaciji. Konsultovali su problematične osobe, krivo tumačili dokumenta itd, a onda nisu bili spremni da priznaju greške nego su se upustili u napade na ljude koji su na to ukazali.

  Narod im je verovao na osnovu predhodnog rada, pa im je poverovao i kada su ušli u spiralu grešaka. To što nisu hteli da revidirali svoj rad mi je potpuno narušilo poverenje u celokupan njihov rad. Šteta.
  (Saša, 5. jun 2020 16:37)

  # Link komentara

 34. Ah "novinari"... od****** vise.
  (Igor, 5. jun 2020 16:33)

  # Link komentara

 35. (makijaveli, 5. jun 2020 11:49)

  Naveo si nekoliko glupih i retorickih pianja.
  Kao i svaki pravi novinar Brankica radi zbog istine o dogadjajima o kojima pise. To je jedino merilo.
  Ne moze da postoji visi interes ako je u pitanju istina ovih razmera.
  Sa druge strane naravno da se treba vakcinisati, kada je vakcina proverena i preporucena.
  Vas komentar me podseca na kometare nastavnika kada su pocele da se objavljuju skolske tuce na youtube. Osnovna primedba nastavnika je bila da treba zabraniti mobilne telefone, bez razmisljanja o tome da tuce i ako ih ne snime deca nece nestati....
  Tako i u ovome slucaju treba resiti postupke i zloupotrebe i to je poruka emisije, ane da se ne treba vakcinisati....

  PS:
  Komentar 51+
  (Novosadjanin, 5. jun 2020 16:24)

  # Link komentara

 36. Sto bi se reklo: Nisam kriv ja što kradem, već vi koji o tome pišete.
   (Non, 5. jun 2020 16:11)

  # Link komentara

 37. Gospodin Kon je odavno trebao da bude procesuiran i da mu se sudi zbog onog sto je uradio. Umesto toga on je opet u kriznom stabu i pored toga sto je rekao da ce dati ostavku a ja sam ga licno u vreme pandemije video na benziskoj pumpi bez ikakve zastite. Ko je ovde lud??
   (Dusan, 5. jun 2020 15:44)

  # Link komentara

 38. Nije kriv “Insajder” za eventualni pad interesovanja za vakcinu već stručnjaci koji danas kažu jedno, sutra drugo. U demokratskim državama odluka o vakcinaciji se prepušta građanima bez pretnji i prisile.
  Birba protiv epidemije od Velikih boginja koja po težini sa ovom, ima sličnosti koliko du*e i oko a prošla je bez histerije i medijske halabuke i međusobnog prepucavanja. Predsednik se nije oglašavao! Novinari su imali slobodu mišljenja i nisu pozivani na rapirt radi “tačke i zapete”!
  (U očekivanju “drugog talasa”!, 5. jun 2020 15:27)

  # Link komentara

 39. Ova je i dalje tu? Pola novinar pola poluistina.
   (Mare, 5. jun 2020 15:24)

  # Link komentara

 40. Brankice, čim je prvi komentar partijski znači radite i dalje dobro i profesionalno. Tako mogu i mene da optuže da radim u interesu npr Nemačke jer će većina mojih učenika završiti baš tamo...
   (max, 5. jun 2020 15:20)

  # Link komentara

 41. Koga vi zastupate? Svoja lična ubedjenja ili ubeđenja neke interesne grupe?
  (makijaveli, 5. jun 2020 11:49)


  Интересе највеће интересне групе у овој држави. Грађана којима је доста ситних и крупних лопова. А Ви?
  (Gradjani, 5. jun 2020 15:18)

  # Link komentara

 42. Чек...онај Др Кон што је беше те 2011. драмио о смртоносном вирусу и неопходности куповине 3 милиона вакцина, након чега је 75% вакцина бачено? Тај Др Кон? Не брините докторе, оба детета сам вакцинисао свим прописаним вакцинама и опет бих, није ми пало поверење у вакцине ни у педијатре, али то не значи да ми је Бранкица потребна да бих уочио муљатора.....а муљатора смо сви препознали, десило се да Вас ето Бранкица ставила у емисију, а требало је држава у творза...
  (Алекса, 5. jun 2020 15:16)

  # Link komentara

 43. ne treba mi insajder da vidim nepravdu.
   (Koksi Doksi, 5. jun 2020 15:13)

  # Link komentara

 44. @makijaveli
  Naučite da pravite razliku između javnog i tzv. višeg interesa. Onda će Vam biti jasno u čijem interesu radi Brankica i Insajder!
  Za ovaj odgovor tzv. dr. Konu sve čestitke. Pravo u centar!
  (veciti student, 5. jun 2020 15:12)

  # Link komentara

 45. Pre par godina sam u poštanskom sandučetu dobio poruku da se javim svom lekaru radi vakcinacije. Pošto nisam tražio vakcinisanje, nije bila sezona gripe, niti sam čuo da je nekakva akcija vakcinisanja, obratio sam se svojoj lekarki sa pitanjem o kakvom vakcinisanju se radi. Pošto je uporno odbijala da odgovori i sklanjala oči, prvom prilikom sam promenio lekara i sada ne dobijam poruke o vakcinisanju. Pitam se koliko je ljudi naselo brigom za svoje zdravlje i bilo deo nečijeg pokusa.
  (Bane, 5. jun 2020 15:11)

  # Link komentara

 46. Srbi nedajmo da nas vakciniše bil Gejts da nam ubaci čip pa da suša ko sta i o kome priča
   (konj, 5. jun 2020 15:04)

  # Link komentara

 47. Dragi "makijaveli", zaista ništa nisi razumeo, ili to možda i ne možeš.
  I jedno podpitanje: kad odlučiš da odeš na spavanje, u čijem ti to interesu činiš? Mislim, ništa se ne čini bez nekog interesa...
   (+MAKSIM, 5. jun 2020 14:58)

  # Link komentara

 48. Brankica je pala u mojim ocima od onog mlakog intervjua sa Vucicem u onih mlakih pitanja. Od tad je nema nesto i nije to ona ista B.
  (Srdjan KV, 5. jun 2020 14:56)

  # Link komentara

 49. Kon je znanje i integritet kroz decenije i decenije. Stankovic je hajp jednog vremena i propagandista Fonda za otvoreno drustvo. Kome verujes , to si.
  (Almanah, 5. jun 2020 14:55)

  # Link komentara

 50. Doktore,to je klasicna zamena teza.Znaci niste krivi vi koji ste ucestvovali u svemu tome,nego novinari koji su to objavili??
   (zizi, 5. jun 2020 14:54)

  # Link komentara

 51. Kupljeno je tada vakcina za 30.000.000 Eura. Jako malo se ljudi vakcinisalo, izgleda da nije bilo potrebe. Još su platili za uništavanje onog što je preteklo. Prodavac vakcina je domaća firma. A glavni učesnici kampanje za vakcinaciju su i sada na sceni. Očigledno je ovo dobar biznis.
   (Milo, 5. jun 2020 14:49)

  # Link komentara

 52. Mom porodicnom doktoru jedna prostorija puna lijekova kao da je apoteka,
  kad sam to vidio bilo mi je jasno sto je bio uporan da me vakcinise u
  vrijeme svinjskog gripa. I mene i ostale clanove moje familije.Nismo
  prihvatili a nismo gledali 'Insajder'.
  (//,,, 5. jun 2020 14:47)

  # Link komentara

 53. @Makijaveli "Viši interes" u slučaju Insajdera je interes građana
   (olo, 5. jun 2020 14:45)

  # Link komentara

 54. @ makijaveli
  - piše u interesu zdravog razuma i u interesu istine...
  postoji li veći interes od toga ???
  (coolg, 5. jun 2020 14:42)

  # Link komentara

 55. Brankice nesto te nema poslednjih godina kao ranije. S ovima zaista nema zezanja izgleda.
  (Boro, 05. jun 2020 11:51)

  Brankuce i njenog Insajdera ima dovoljno i redovno samo ti pratiš pogrešne medije..
   (SUNĐER BOB, 5. jun 2020 14:32)

  # Link komentara

 56. Brankice definitivno si promasila sa tom emisijom sto je i sud potvrdio. Ali problem je sto ta emusija jeste dovela do pada vakcinacije i sto je jedna zena i jos njih troje lezalo u zatvoru skoro 2 godine sasvim bespotrebno. Ali novinari ne odgovaraju za svoja nedela? To mi nikad nije bilo jasno zasto novinari, tuzioci i sudije ne odgovaraju za svoje greske
  (Mira, 5. jun 2020 14:31)

  # Link komentara

 57. @makijaveli
  Kada neko misli da zvuci pametno...
   (Zoki, 5. jun 2020 14:31)

  # Link komentara

 58. Brankici Stanković svaka čast. Ona ima svako pravo da iznese svoj stav i svoje mišljenje ali svaki čovek ima pravo da sam donese odluku da li će da ga bodu nekom hemijom ili ne. Ja lično nisam debil da mi je potrebna Brankica nego sam sam doneo odluku da neću i ne želim da primim to djubre u svoj organizam. Ko god želi i hoće slobodno. Ja nemam ništa protiv. Hoću svoje pravo da sam odlučim šta mi je činiti. Ne trwba mi ni Brankica ni neki KON koji je dokazani lobista da se to djubre što više ubrizga narodu. NEĆU I TAČKA
   (DILAN DOG, 5. jun 2020 14:30)

  # Link komentara

 59. Ko je bre ta Brankica ? TracRa o Konu?! Nije vredn cipele da mu cisti...
  maunt5
   (maunt5, 5. jun 2020 14:18)

  # Link komentara

 60. Podrška Brankici, prvo pogledajte serijal pa komentarisite.
   (Sale, 5. jun 2020 14:13)

  # Link komentara

 61. Nisam gledala emisiju,ali sam ubedjena da je Brankica i njena ekipa izuzetno i profesionalno odradila posao.
   (penzionerka, 5. jun 2020 14:12)

  # Link komentara

 62. Dr. Kon je u pravu
  (Jonesk,, 5. jun 2020 14:09)

  # Link komentara

 63. Ovi su čak i Brankicu uspeli da primire. Ovo je izgleda najopasnija družina do sada?
   (Džoni, 5. jun 2020 14:07)

  # Link komentara

 64. Brankica nije mnogo pomogla , ali ni odmogla u mnogo važnijim stvarima od ove . Sigurno je , u godinama koje ima, shvatila da svet funkcioniše bili mi borci za istinu ili ne i da svaka "istina" nije za dobro .
  Odluka , ali i odgovornost ,za vakcinaciju je lična .
  Problem s nasim društvom je u stalnom odvlačenju pažnje i energije od realnih životnih problema , po principu rada džeparoša.Tu možemo nešto uraditi , prethodno zanemarivši da smo , u nekom momentu , svi zavlačili ruku u nečiji džep .
  (milanm, 5. jun 2020 14:06)

  # Link komentara

 65. @Makijaveli
  Srešćemo se na onom svetu da vodimo dijalog.
  A i istina će nam do tada biti poznatija.
   (Monteskje, 5. jun 2020 14:00)

  # Link komentara

 66. Dr Kon 2009 vracaju nam se uspomene.
  (Marija, 5. jun 2020 13:57)

  # Link komentara

 67. Brankica je pragmaticna, jel bilo nekih malverzacija, mi cemo to istraziti bez obzira na sve. E tako isto mora biti i pragmaticna pred cninjenicom da je taj clanak dao vetar u ledjima antivakserima i da je indirektno napravio problem zdravstvu. Cinjenica.
  (Mare, 5. jun 2020 13:56)

  # Link komentara

 68. Brankica Stanković je apsolutno u pravu. Dr Kon je kada je bila navodna pandemija svinjskog ili pričijeg gripa više se i ne sećam zagovarao da svi moraju da prime tu vakcinu ili će biti na milione mrtvih. Nešto se ta priča u mnogome poklapa sa prič9m Bila Grjtsa koji je finasirao tu vakcinu i trebalo je da zaradi teške milijarde od kojih je jedan procenat išao i lekarima koji su insistirali da se primi ta vakcina. Da li je među njima i dr Kon, ne znam, ali imam razloga da sumnjam. Interesantno je da tu vakcinu nije hteo da primi ni Gejts niti njegova deca i žena kao i lekari koji su napravili tu vakcinu. Zašto? Sami donesite zaključak. Ista priča će biti i sa vakcinom za Koronu ne naprave li je Rusi ili Kinezi. Lično neću prihvatiti ni jednu bez obzira koje napravi.
   (100% SRBIN, 5. jun 2020 13:56)

  # Link komentara

 69. Ne laze zbog "visih interesa" ,iznosi istinu.Sta je sporno? Napisao si mnostvo pitanja a nista nisi razumeo.
   (mrs, 5. jun 2020 13:55)

  # Link komentara

 70. Makijaveli, u interesu novinarstva i javnog interesa da se sazna istina, to je opis posla kojim se bavi!
  (neinformisan, 5. jun 2020 13:53)

  # Link komentara

 71. najbolje bi bilo da javno u emisiji oci u oci jedno drugom.pokazu dokaze o zloupotrebi.tj pogresnom informisanju..
  pitanje je dali oboje smeju to.da urade?
   (mozaks, 5. jun 2020 13:52)

  # Link komentara

 72. NAPROTIV!!! Onaj zbog koga je porastao antivakcinaski pokret je bas Kon. I to posle prosle afere sa vakcinama. A bice jos.
  (vojvodjanin kao poslednji mohikanac, 5. jun 2020 13:50)

  # Link komentara

 73. Ljudi, zasto smo neozbiljni? U pravu su i Kon i Brankica, ali svako na svoj nacin. Brankica je potpuno u pravu kad kaze da je tema bila mahinacije, a ne "vakcine ne funkcionisu". Secam se tog Insajdera. Ali je veliki problem sto Brankica ne shvata da je ljudima u glavi ostalo da ima nesto mutno sa vakcinama, ne seca se svako detalja, nije svako to gledao toliko detaljno. Ljudima je ostalo u secanju da ima nesto sumnjivo sa vakcinama i kasnije kad su 2014, 2015, 2018... dosli razni sarlatani, onda je bilo kasno jer su legli na pricu sa vakcinama i preuzeli narativ.
  Sarlatani su tvrdili da vakcine ne funkcionisu, a ne Brankica. Medjutim to je prosecnim ljudima bilo dovoljno jer im je u secanju ostala gorka pilula iz Insajdera (iako je tema bila potpuno drugacija).
  Iako ekipi Insajdera nije bila namera da izazove nepoverenje u vakcine, upravo to se desilo. Ne njihovom krivicom, ali se desilo.

  Da li mislite da bi danas u Srbiji antivakcinaski pokret bio toliko zastupljen da se uopste nije desila afera sa vakcinama i da nije bilo Insajdera na tu temu? Molim svakog da razmili o ovom pitanju.
  (sumnjivo lice, 5. jun 2020 13:50)

  # Link komentara

 74. Makijeveli
  To sto si ti bedna osoba ne znaci da smo i mi ostali
  (555, 5. jun 2020 13:47)

  # Link komentara

 75. Ако се руководимо болесном Коновом логиком убица није крив за убиство већ инспектор који га је ухватио.
   (ПоследњиСрбијанац, 5. jun 2020 13:46)

  # Link komentara

 76. Doktore Kon pridajete veliku paznju istrazivackom novinarstvu zaboravljajuci da se uglavnom cvrsto drze svojih pozicija izgradjenih pre svega na svom skromnom znanju kada je javno zdravlje u pitanju .Zaboravili ste da sa istim zarom i uverljivoscu
  obradjuju veoma razlicite aspekte zivota
  (zeljko951, 5. jun 2020 13:42)

  # Link komentara

 77. pa zna se ko planira da valja vakcine kao i 2009
   (pera, 5. jun 2020 13:39)

  # Link komentara

 78. Makijaveli jesi cuo za opsti interes? Sve si nabrojao samo to nisi...
  (Box, 5. jun 2020 13:38)

  # Link komentara

 79. makijaveli, 05. jun 2020 11:49)

  Druze, slabo ti to ide...
   (ajaJaZeMšipA, 5. jun 2020 13:38)

  # Link komentara

 80. M*tori je izgubio kompas
  (hipster, 5. jun 2020 13:29)

  # Link komentara

 81. Brankice, ako to što radite, ne radite u višem interesu, za koji ili čiji interes onda u stvari radite?

  Da li je to vaš lični, ili je to možda možda profesionalini interes, "viši" od vašeg ličnog interesa?

  Ili je to možda interes vašeg poslodavca? ili sponzora?

  Sve što radimo mi radimo u nečijem interesu, pa u čijem interesu vi radite?

  Koga vi zastupate? Svoja lična ubedjenja ili ubeđenja neke interesne grupe?
  (makijaveli, 05. jun 2020 11:49)
  Zena prica o malverzacijama prilikom nabavke vakcina tj o kriminalu koji bi trebalo procesuirati a ti brljavis o nekakvim njenim licnim interesima!? A njoj je kao istrazivackoj novinarki upravo to i posao.
   (Maska, 5. jun 2020 13:28)

  # Link komentara

 82. Nisam vidovnjak ali u duelu Brankice i Dr Kona odmah vidim ko je na strani istine. Podrska za Brankicu.
   (DEX, 5. jun 2020 13:27)

  # Link komentara

 83. Dr.Nestorovic je nekom prilikom izjavio da "u uputstvu za MMR vakcinu stoji da moze da izazove blage oblike autizma". To j nedavno (podsmesljivo) reemitovano u "Subotom kod Kesica", a verovatno ima i na netu, za proveriti.
  Ako to nije tako, nek izvole drzava, zdravstvo, dobavljac i proizvodjac te vakcine da se obavezu da snose SVE troskove obolevanja takve dece (i kasnije osoba), u cemu je problem?
  (Ipos, 5. jun 2020 13:27)

  # Link komentara

 84. Zaista je neophodno pogledati makar prvu epizodu KUPOPRODAJA ZDRAVLJA, da se shvati moć FARMAKO-MAFIJE i njihovih ispostava kod nas. Te 2009.godine je poljska ministarka zdravlja podigla glas, odbila da kupi vakcinu i optužila FARMAKO-MAFIJU za lažnu pandemiju.
  (Ivan, 5. jun 2020 13:26)

  # Link komentara

 85. "Autoritet" protiv Brankice. Presmesno.
   (Djunta, 5. jun 2020 13:26)

  # Link komentara

 86. Ne sme da optuzi Pink ili Dj Zexa, pa ajmo na Insajder. Jadno...
   (Apatrid, 5. jun 2020 13:23)

  # Link komentara

 87. I dalje ga boli prošla afera s vakcinama, brine se za budući procenat.
  (Nenad, 5. jun 2020 13:22)

  # Link komentara

 88. Brankica je sjajan novinar i izuzetno hrabra žena, njena emisija je nešto što je neophodno ovoj zemlji. Ali kao i većina hrabrih ljudi koji istrajavaju u borbi, jednog trenutka dođe do one tačke kada njen entuzijazam i hrabrost dovedu do toga da mnogi pokušaju da kroz njenu borbu provuku informacije korisne za njihove lične ciljeve. Mislim da je dr.Kon donekle u pravu, njen pokušaj da u emisiji ogoli finansijske mahinacije određenih struktura, doveo je do toga da tema zaživi i prebaci se sa polja finansijskih na zdravstvene mahinacije i na taj način da vetar u leđa teoretičarima zavere. Mislim da je u celoj priči falio jasan otklon novinara od teme javnog zdravlja, jer verujem da Brankici kao očigledno jako pametnoj i hrabroj ženi nije bio cilj pokretanje teme vakcinacije kao civilizacijske tekovine.
   (dux, 5. jun 2020 13:21)

  # Link komentara

 89. Sad anketa da se sprovede po Srbiji, koliko je stanovnika pogledalo taj dokumentarac, a koliko je njih culo da je korona virus najsmesniji u istoriji!?
  Najlakse je za svoje greske optuziti drugoga, a to sto je gospodin Kon rekao da bi lagao da nemamo kapacitete za borbu protiv virusa, je vec dovoljno da gradjani Srbije ne veruju "struci".
  (beGe, 5. jun 2020 13:21)

  # Link komentara

 90. Nestorovic je gospodin za Kona.
  (Beli, 5. jun 2020 13:18)

  # Link komentara

 91. (makijaveli, 05. jun 2020 11:49)
  A cije interese vi zastupate? I stavje tacno Brankica zgresila?
  (gradjanin, 5. jun 2020 13:18)

  # Link komentara

 92. Novinari objavljuju cinjenice do kojih dolaze. Njihova namera jeste samo otkrivanje istine, ali posledice toga su najcesce sasvim drugacije od onih koje bi zeleli. U konkretnom slucaju umesto tuzbe protiv onih koji su mozda ucestvovali u malverzaciji koju su otkrili, jedina posledica je pad poverenja gradjana u vakcinisanje. Novinari prosto moraju biti makar svesni toga.
   (lola, 5. jun 2020 13:18)

  # Link komentara

 93. pa ovaj kon je poručio milion vakcina protiv svinjske gripe, kao trebalo nam je. Ko tu ima interes?
  (Stanislav, 5. jun 2020 13:17)

  # Link komentara

 94. Evo ja se neću vakcinisati ukoliko ne znam šta se u toj valcini nalazi. Naravno, mi ne proveravamo sadržaj vakcine niti postoji mera vlade kojom se garantuje bezbednost valcine. Znači, treba da verujem nekoj zapadnoj farmaceutskoj kompaniji? Malo sutra.
  (Srdjan, 5. jun 2020 13:14)

  # Link komentara

 95. @makijaveli
  Tebe ne treba da zanima u cijem interesu ona radi, jer niti trosi tvoje pare, niti te ugrozava. Ali bi itekako trebalo da te zanima ko je, i u cijem interesu kupio 5 miliona vakcina koje nisu upotrebljene, kao i ko je, zasto, i u cijem interesu objavio da epidemija koja postoji, ne postoji.
   (@, 5. jun 2020 13:12)

  # Link komentara

 96. То што је тадашња афера с вакцинама решена тако да је Светлана Вукајловић ОСЛОБОЂЕНА оптужби, више се не узима у обзир?! Уместо да нам то буде довољно да се гаји мит о неправилностима око набавке, нама одговара да све остане нерешено и да нам, заправо, одговара потпуни хаос и анархија. Цивилизацијски смо на ниском нивоу, функционално неписмени и необразовани. И не желимо то да исправимо..
   (Алтернативне чињенице, 5. jun 2020 13:05)

  # Link komentara

 97. Koliko se secam, uz svo duzno uvazavanje Brankice, ona ipak nije doktor.
  A borimo se za to da struka uvek ima zadnju rec, jer Vam ipak uvek popravljaju auto - auto mesanicari pa mogu da budu i prosecni a ne najkvaliteniji, najbolji moleri.
  (Dr Radisa, 5. jun 2020 13:00)

  # Link komentara

 98. a zasto onomad nije otusao u zarvor ondasnji ministar zdravlja i njegova svita,
  Zbog kupovine vakcina protiv svinskog gripa punjenih vodom.....da ste tu bagru osudili i procesuirali sada bi vam verovali ljudi ovako cvrc lopovima.
   (Dejan, 5. jun 2020 12:54)

  # Link komentara

 99. Brankica je za sve u pravu. Lepo je sve objašnjeno i jasno, ko hoće da razume njen odgovor, nije teško.
   (Das, 5. jun 2020 12:53)

  # Link komentara

 100. Majstore, nemoj se mesas u novinarstvo, kad o tome ne znas nista... Drzi se onoga sto bi trebalo da radis bolje i sto te gradjani Srbije placaju
  (gradjanin, 5. jun 2020 12:46)

  # Link komentara

 101. Mutan tip je ovaj Kon.
  (Lev, 5. jun 2020 12:40)

  # Link komentara

 102. Žalosno je jedino to što je uvek potreban neko da nam kaže da je dva i dva stvarno četiri...Koliko jada od ovih metalno propalih Srba danas! Posla ima za stojednu Brankicu i još ih je malo! Dođe ti političar i kaže ti da je dan ali vrlo taman i još navodi drsko razloge, mada je u stvari noć i ti svejedno ne veruješ sebi svojim očima, ne sumnjaš...Treba da se pojavi Brankica i da kaže istinu koju svi znaju, ona treba da te pomeri iz bazena opskurnih laži i udahne malo hrabrost i odgovornosti da progledaš...Strašno i jezivo koliko smo propali!
  (Yike, 5. jun 2020 12:39)

  # Link komentara

 103. Potpuno sam zaboravio da Brankica postoji, kao da je u zemlju propala. Ova vlast je uspela svakom da zapusi usta, ostao je samo Kesic.
  (aca, 5. jun 2020 12:34)

  # Link komentara

 104. Ovaj Kon je postao nešto mnogo uvredljiv u poslednje vreme... Bolje za sve bi bilo da energiju koju troši na prepucavanja usmeri ka tome da "kolezi" Nestoroviću objasni neke stvari koje je ovaj očigledno zaboravio ili ih nikad nije ni znao.
  (John, 5. jun 2020 12:31)

  # Link komentara

 105. Sećam se one reklame,, "zavrni rukav" tada se proslavio dr Kon, a posle se ispostavilo da je sve laž!!!
   (Goran, 5. jun 2020 12:28)

  # Link komentara

 106. Uz svo postovanje, Dr Kon misli da je njegov poziv najvazniji na svetu, da sve njemu treba da se podredi i da svi treba bespogovorno da slusamo i klimamo njemu glavom.
  Samo Brankice radi svoj posao i otkrivaj najvece viruse u Srb.
   (aabb, 5. jun 2020 12:25)

  # Link komentara

 107. Poštujem dr Kona i njegovo zalaganje.Ali Brankica Stanković je heroj ovog naroda.
   (Adam, 5. jun 2020 12:24)

  # Link komentara

 108. Stvarno luda zemlja...
  Propala glumica, sa jedva zavrsenom srenjom skolom, polemise sa doktorom medicinskih nauka... Sebe naziva novinarom. Gospodjo, za to Vam treba fakultet, a ne casovi glume.
  To me potseca razgovora sa pokojnim Mihizom, kada je na moje pitanje da li ce se vratiti u Skupstinu, uzvratio pitanjem "Da li Vi, mladicu, mozete da zamislite situaciju u kojoj ja repliciram Arkanu?"
  (m1k3, 5. jun 2020 12:21)

  # Link komentara

 109. Stari dobri i preposteni dr.Kon!

  Udri Brankice!
   (zmijuga, 5. jun 2020 12:19)

  # Link komentara

 110. Čuj neprijatno sam iznenađena! Pa šta su očekivala od ovakve ekipe "slatki greh".
   (gisTro, 5. jun 2020 12:16)

  # Link komentara

 111. Bravo Brankice! Stvarno mislim da je "struka" na ovom virusu saznala koliko ništa nezna i bolje bi joj bilo da zasuče rukave i uči, nego što visi po raznim medijima.
   (mali od palube, 5. jun 2020 12:09)

  # Link komentara

 112. Istina je negde između kao i uvek..
   (Vojvoda Vojin, 5. jun 2020 12:09)

  # Link komentara

 113. Brankica je izgradila takav status da cemo uvek prvo verovati njoj bez obzira ko je s druge strane. Ne kaci se s Brankicom. ?
   (Komsija, 5. jun 2020 12:08)

  # Link komentara

 114. Koliko ovi "stručnjaci" nemaju pojma sa životom.Naš narod koji je
  od 90-ih pregrmeo takve laži i svinjarije,nije mogla neka emisija
  da odvikne od vakcine "protiv svinjskog gripa".
  (a, 5. jun 2020 12:05)

  # Link komentara

 115. Podrska Brankici!!!
   (Zvezdas, 5. jun 2020 11:55)

  # Link komentara

 116. Brankice nesto te nema poslednjih godina kao ranije. S ovima zaista nema zezanja izgleda.
   (Boro, 5. jun 2020 11:51)

  # Link komentara

 117. Brankice, ako to što radite, ne radite u višem interesu, za koji ili čiji interes onda u stvari radite?

  Da li je to vaš lični, ili je to možda možda profesionalini interes, "viši" od vašeg ličnog interesa?

  Ili je to možda interes vašeg poslodavca? ili sponzora?

  Sve što radimo mi radimo u nečijem interesu, pa u čijem interesu vi radite?

  Koga vi zastupate? Svoja lična ubedjenja ili ubeđenja neke interesne grupe?
  (makijaveli, 5. jun 2020 11:49)

  # Link komentara