I muškarci imaju "PMS": Sve zahvaljujući jednom hormonu

Za muškarce, ali i za žene koje sa njima dele partnerski i intimni život i prostor korisno je da znaju da neki simptomi nastali hormonskom aktivnošću i te kako utiču na promene u ponašanju muškarca ali i na ukupno zdravlje, kaže dr Gordan Popović, urolog i seksolog.

Izvor: Eklinika
Pošaljite komentar
 1. Pažnja, pećinski ljudi u komentarima.
  (Super Svima, 25. maj 2023 11:52)

  # Link komentara

 2. Muški deo srpske populacije (muškarci su nešto drugo) su ubeđeni da su oni, takvi zadrigli, debeli, zlobni, neplodni, sa maminit+tatinim parama i vezama, svo blago ovog sveta, i stvarno su užasni prema srpskim ženama i sopstvenoj deci. U svemu vide neki napad, nešto loše, paranoični.
  Seksualno su frustrirani, ne umeju da budu ljubavnici. Ne umeju da budu partneri. Gori su od žena u PMSu, kažem neko ko radi u mešovitom kolektivu. Danas je većina muške populacije odradla u strine, retki su oni koji su odrasli u muškarce.
  Gde će vam visok testosteron kada se ničim muževnim ne bavite? Žena vam cepaju drva, utovaraju stvari, pomeraju ormane. Pobogu.
  (..., 24. maj 2023 16:03)

  # Link komentara

 3. sto bi rekla moja baba u moje vreme nije bilo puberteta kada ti zavali samarčinu kakav pubertet, sta sve nece izmisliti
  (uros, 24. maj 2023 15:54)

  # Link komentara

 4. Једноставније и квалитетније смо живели без филозофије о пмс-у, пубертету, људским правима.....
  Клинце можда и слажете али нас искусне не.
  (Рон Џереми, 24. maj 2023 14:25)

  # Link komentara