PR

MediGroup širi mrežu ustanova i laboratorija

Mreža MediGroup ustanova je već proširila svoje granice van Beograda, a nove lokacije su Subotica - gde Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Zdravo Med” postaje deo MediGroup sistema

PR nedelja 20.10. 10:11

Četvorovalentna vakcina prvi put stigla u Srbiju

Povodom dolaska četvorovalentne vakcine protiv gripa u Srbiju, kompanija Sanofi Pasteur organizovala je panel diskusiju na kojoj su o značaju imunizacije protiv gripa govorili eminentni stručnjaci iz oblasti imunologije, epidemiologije, infektologije i pedijatrije.

PR četvrtak 17.10. 13:00

Oktobar je, počinje sezona gripa

Dolaskom jeseni jedna od reči koju najčešće čujemo je "grip". Dolazi naglo, brzo se širi, a u kontakt sa virusom gripa mogu doći svi, nezavisno od starosne dobi.

PR ponedeljak 14.10. 15:48

Članice MediGroup-a proslavile svoj jubilej

Članice MediGroup-a, Miloš klinika - specijalna bolnica za oftalmologiju i Specijalna bolnica za ginekologiju "Jevremova" sa porodilištem, proslavile su jubilej uspešnog poslovanja u hotelu Hilton u Beogradu.

PR sreda 9.10. 12:30

3,2,1… Krećemo! Pampers Pants za aktivne bebe

Kada bebe postanu aktivne i počnu da se igraju kroz pokrete, presvlačenje i druge naizgled jednostavne radnje postaju teške i naporne i za bebu i za roditelje. Beba u tim trenutcima mora da prestane da istražuje svoj svet, zbog čega postaje razdražljiva.

PR ponedeljak 12.08. 13:38 Komentara: 0