MediGroup širi mrežu ustanova i laboratorija

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Građani Subotice su zahvaljujući ovom partnerskom koraku dobili značajno pojačanje u privatnom zdravstvenom sektoru, a kvalitet usluga i stručnost kadra uveriće ih da su u dobrim rukama.

Kada je reč o MediLab laboratorijama, koje su na pomenutim lokacijama nastale spajanjem sa NeoLab laboratorijama, građani će moći na brz i efikasan način da urade sve neophodne analize.

“Naš razvojni put odvija se velikom brzinom, a tome najbolje svedoče ustanove koje otvaramo širom naše zemlje i MediLab laboratorije koje sada imamo na preko 20 lokacija. Novim partnerstvima omogućili smo da vrhunska zdravstvena nega i renomirane laboratorije postanu svakodnevica građanima i van granica Beograda i Novog Sada. Zajedno sa timom eminentnih stručnjaka kontinuirano ćemo raditi na unapređenju i usavršavanju svakog segmenta našeg velikog sistema.” – izjavio je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema.

Dragan Marković, Zavod Zdravo med istakao je važnost ovog koraka kao pravog puta ka rastu i razvoju zdravstva u Subotici: “Ovim ugovorom nam je potvrđeno da se trud tokom svih godina našeg postojanja isplatio i da smo prepoznati kao odlična osnova za dalje unapređenje. Zahvalni smo na ovoj prilici i želimo lepu dobrodošlicu našim partnerima iz MediGroup kompanije i puno sreće u daljem zajedničkom radu.”

Naše laboratorije sada dobijaju novo ruho i novu vrstu podrške – jednom rečju dobili smo podstrek da budemo još bolji i da timskim radom i udruživanjem snaga pokažemo stručnost i kvalitet.” – Slađana Vučković, Neo Lab.

Pored nove lokacije u Subotici, MediGroup je dostupan na još 15 lokacija u Beogradu i Novom Sadu. MediLab sa novim lokacijama broji preko 20 laboratorija i u planu je otvaranje još tri laboratorije u Beogradu. MediGroup sistem raspolaže kadrom od 900 stalno zaposlenih i preko 1000 konsultanata iz zemlje i inostranstva. Pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih domova zdravlja, Opšte bolnice, 2 specijalne bolnice Jevremova, Klinike Miloš, kao i Zavoda Ioanna.