Izostajete sa posla zbog bolesti deteta? Postoji rešenje!

Sa dolaskom zahlađenja, jedna od najčešće spominjanih tema jeste imunitet. A znamo li šta je imunitet. zapravo? Imunitet je, najkraće rečeno, sposobnost organizma da se odbrani od različitih virusnih, bakterijskih, gljivičnih i parazitskih infekcija.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Imunitet ima još jednu lepu osobinu, a to je da dobro pamti.

Naime, kada se jednom izborite sa nekom infekcijom, imuni sistem će proizvesti jedinstvena antitela (vojnike) koja su u mogućnosti da se sa tim problemom izbore.

Međutim, dečji imunitet je specifičan.

U ranom uzrastu, deca se po prvi put sreću sa različitim virusima, a njihov imuni sistem još uvek nije dovoljno razvijen da bi imao oformljena antitela. Zbog toga su deca često bolesna. Statistika kaže da se dete prosečno razboli od 6 do 8 puta godišnje. Iako virusi i prehlade predstavljaju stres za roditelje, deca na ovaj način jačaju svoj imunitet, a njihovi vojnici na ovaj način treniraju. Tako se stvara jak i snažan imunitet, koji nas dobro služi i u odraslom dobu.

Ali šta se dešava ako vojska nije dobro uvežbana i muči se da dobije bitke?

Tada je potrebno pomoći imunom sistemu. Majka priroda se pobrinula da tokom prethodnih nekoliko miliona godina stvari jednu savršenu kompoziciju. Zove se kolostrum i luči u prvim danima nakon dolaska bebe na svet. Sadrži sva potrebna antitela (vojnike) koji će štititi bebu u prvim nedeljama života, dok se njen imuni sistem ne počne razvijati. U naučnim krugovima se ovo prvo mleko, naziva i prva vakcina.

Tako značajnu kompoziciju za naš organizam sada možemo unositi na potpuno prirodan način.

Na našem tržištu su prisutne Kolostrum Extra kapsule koje sadrže 500mg prirodnog, biološki proizvedenog kravljeg kolostruma, bez ikakvih dodataka, alergena ili antibiotika. Kapsule se mogu otvoriti i pomešati sa hranom ili pićem, što je posebno značajno kod male dece.

Kolostrum Extra se veoma razlikuje od svih ostalih preparata namenjenih dečjem imunitetu.

Kolostrum se od svih ostalih dodataka ishrani, izdvaja visokim sadržajem antitela i faktorima rasta, kvalitetnim proteinima, niskim sadržajem laktoze, smanjenim sadržajem masti i zastupljenošću vitaminima, mineralima i enzimima. Unošenjem kolostruma dete dobija već formirana antitela, koja su spremna da se bore protiv svake infekcije. Faktori rasta su odgovorni za brz razvoj digestivnog sistema, mozga i uopšte celog dečjeg organizma. Deca koja se suplementiraju kolostrumom pokazuju znatno bolji napredak u svim sferama razvoja. Kolostrum Extra sadrži više vrsta probiotskih sojeva i time dodatno doprinosi zdravlju gastro-intestinalnog trakta i imunog sistema.

Mnogi imunolozi i alergolozi širom sveta se slažu u činjenici da je kolostrum zbog toga nešto najbolje što možete priuštiti svom detetu i sebi.

Marija Veselinović iz Novog Sada je majka trogodišnje devojčice. Dete ide u vrtić i često je bolesno. Pored brige o devojčici, majku je dodatno pritiskala činjenica da će morati odsustvovati sa posla. Od prijateljice je čula za Kolostrum Extra kapsule i počela davati 2 kapsule dnevno svojoj devojčici. U narednim nedeljama primetila je da je svaki virus prošao samo sa zapušenim nosićem, blagim kašljem i bez temperature. Apetit joj se povećao, a ona je postajala sve snažnija i otpornija. U narednom periodu, izostanci su postali prava retkost, a kada se jača prehlada i desila, mnogo brže je prošla uz Kolostrum Extra. Mariji i njenoj porodici se život promenio iz korena koristeći ovaj potpuno prirodan dodatak ishrani.

Ukoliko su vam deca često bolesna i izostaju iz vrtića i škole, imaju česte upale ušiju i grla, probleme sa digestivnim traktom, ekcemima i alergijama, onda je Kolostrum Extra pravi izbor za Vaše dete.

Međutim, Kolostrum Extra može pomoći i Vama, ukoliko imate problema sa imunitetom, probavom, lošim raspoloženjem, regeneracijom tkiva ili upalnim procesima.