- Komentari -

Afera "Ibica" koja je srušila moćnog političara, postala je uspešan film za odrasle

Korupcionaška afera "Ibica", koja je srušila doskorašnjeg lidera Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc Kristijana Štrahea i izazvala politički zemljotres koji je "rasturio" austrijsku vladu kancelara Sebastijana Kurca, bila je predmet podrugivanja preko društvenih mreža, a sada je snimljen i porno film na osnovama tog političkog skandala.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nije njemu niko unistio karijeru. Za to se sam pobrinuo nudeci unosne ugovore na stetu drzave a trazeci za uzvrat finansiranje stranke i pomoc u kontroli medija. Zvuci poznato?
  Ono sto je za Srbiju naucna fantastike jeste da je ta afera rezultirala prvo njegovom ostavkom sa mesta vicekancelara u roku od 24h od izbijanja afere a zatim i padu vlade nakon 48h. Sada ga izbacuju i iz stranke i nalaze mu nove afere (nenamensko trosenje novca stranke, zaposljavanje zene na bleja poslu za10k€ ).
  Nisu u Austriji politicari nista posteniji nego nasi. Ali postoji sistem koji funkcionise manje vise po principu: dok te ne uhvate,sve je dozvoljeno. Kada te uhvate, to je kraj. Nema vise spinovanja.
   (Phoenix, 21. oktobar 2019 14:45)

  # Link komentara

 2. Oću da budem glavna glumica u nastavku!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 13:37)

  # Link komentara