- PR članak -

PR

Odbacio je kravatu i okrenuo se prirodi: Svet korporacija zamenio je čudesnim svetom lekovitog bilja

"Karantin nas je utihnuo pre svega spolja, a onda iznutra. Niz svakodnevnih zvukova poput gradske buke, razgovora po ulicama i kafićima, brujanja automobila, laveža pasa, sve je odjednom utihnulo spolja. Ostalo nam je da osluškujemo naše unutra, a ono je bivalo prazno, jer je godinama zatrpavano spoljnim glasovima. Kad čovek oseti tu unutrašnju prazninu, počne da teži prirodi koja u sebi ima iskonsku punoću. I onda smo svi poželeli da se vratimo prirodi, da se povežemo sa njom. Jer, priroda je uvek harmonična i veličanstvena. A kada budemo manje samoživi bićemo naklonjeniji prirodi".

PR utorak 26.05. 10:00

Kompanija dm drogerie markt dobitnik specijalne VIRTUS nagrade za filantropiju

Zahvaljujući projektu dm inkubator koji je sprovela u protekloj godini, kompanija dm drogerie markt dobitnik je Specijalne nagrade za najinovativniji projekat na konkursu VIRTUS nagrada za filantropiju koji je raspisala Trag fondacija, a za koju je nominovana od strane fondacija Fond B92 i Catalyst Balkans.

PR sreda 13.05. 14:34

Mozzart, vaše sigurno mesto

Iz ove kompanije poručuju da im je bezbednost korisnika i zaposlenih na prvom mestu – sva otvorena uplatno-isplatna mesta temeljno se i redovno dezinfikuju, postavljene su zaštitne barijere, operateri u zaštitnoj opremi...

PR četvrtak 30.04. 13:00

Ujednačen kvalitet i savršen ukus kafe u vašim domovima

Verujemo da vam je i ovoga jutra prepoznatljiv miris domaće kafe ispunio sobu i da ste svoje šoljice napunili do vrha, spremni za još jedan uspešan radni dan. Već pri prvom gutljaju uživate u ukusu na koji ste navikli i koji je deo svakog vašeg dana, čak i u ovim nešto drugačijim okolnostima.

PR petak 24.04. 10:00

Uvek dostupna šoljica kafe

Svi mi se danas manje ili više uspešno snalazimo u vanrednim okolnostima. Svoj radni dan možda nešto drugačije organizujemo, prilagođavamo kutak u kući za obavljanje posla, a nakon toga pronalazimo način da se opustimo i zabavimo kod kuće.

PR ponedeljak 20.04. 10:22
strana 1 od 4 idi na stranu