- PR članak -

Mozzart i rediteljka Ana Marija Rosi pomogli fondaciji "Podrži život"

Katarina Danojlić, menadžer projekata rekla je da ta kompanija čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, kao i da na taj način pomažu deci da što pre odu na lečenje

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece potrebna je kontinuirana podrška, a kompanija Mozzart je često daje kroz akciju Humanitarni tiket u podne. Poznati se uglavnom odlučuju da dobitke usmere za pomoć obolelim mališanima, a Ana Marija Rosi je uspešno tipovala za fondaciju Podrži život”.

Rediteljka sjajnog filma "Ajvar" pogodila je svih pet fudbalskih parova i ostvarila dobitak od 72.700 dinara, pa je taj iznos uplaćen Fondaciji.

"Veoma je važno da mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, pa čak i sada kada se suočavamo sa pandemijom i ekonomskom krizom. Napominjem da je kompanija Mozzart dugi niz godina prijatelj naše Fondacije i da čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, koja je od izuzetnog značaja za svaku veliku i ozbiljnu kompaniju. Apelujemo i na druge kompanije da slede njihov primer i postanu donatori, a sve građane podsećam da pomognu obolelim mališanima slanjem SMS poruke na 5757", istakla je Katarina Danojlić, menadžer projekata.

Foto: Promo
Foto: Promo

Fondacija trenutno ima trinaest pokrenutih humanitarnih akcija za decu obolelu od cerebralne paralize.

"U ime dece za koju smo pokrenuli humanitarne akcije i svih zaposlenih u fondaciji 'Podrži život', želimo da se zahvalimo kompaniji 'Mozzart' na donaciji, kao i Ani Mariji Rosi koja je uspešno odigrala humanitarni tiket i na taj način pomogla da naša deca što pre odu na lečenje", zaključila je Katarina Danojlić.

Četiri i po godine nije prošao nijedan dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com sastavljala tiket u humanitarne svrhe!

Foto: Promo
Foto: Promo

"Kompanija Mozzart svakoga dana donira 10.000 dinara za plemenite listiće, a uz pomoć poznatih ličnosti koje se rado odazivaju ovoj akciji i sjajno tipuju, pomagali smo institucijama, pojedincima, organizacijama, udruženjima i drugima kojima je pomoć preko potrebna. Sa prvim dobitnim tiketom u januaru, ukupan iznos donacija kroz ovu akciju prešao je 18 miliona dinara", naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Rekorder humanitarnog tiketa je proslavljeni eks-jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak koji je ostvario dobitak od 823.600 dinara i usmerio ga ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

strana 1 od 10 idi na stranu