- Tabu -

Oženio umrlu devojku na sahrani: Hteo da joj pokaže svoju ljubav FOTO

Muškarac u Kini, 35-godišnji Sju Šinan oženio se svojom mrtvom devojkom tokom njene sahrane kako bi pokazao svoju ljubav nakon što je izgubila bitku sa karcinomom dojke.

Izvor: B92, DailyMail
Podeli

Pročitajte još:

Pokojnik progovorio iz sanduka: "Halo, gde sam ovo? Pustite me odavde!"

Muškarac u Kini, 35-godišnji Sju Šinan oženio se svojom mrtvom devojkom tokom njene sahrane, želeći da joj pokaže svoju ljubav nakon što je izgubila bitku sa karcinomom dojke.

Ovim činom mladoženja je želeo da ispuni želju svojoj pokojnoj devojci da bude mlada. Njegova preminula partnerka Jang Liu bila je obučena u venčanicu i okružena buketom od 169 ruža kada joj je Sju čitao bračne zavete.

Posebna ceremonija održana je na istoku Kine, a o ovom neobičnom događaju svedočile su porodice i prijatelji bračnog para.

"Ženo, molim te, ne brini. Ostatak mog života biće bolan, ali neću odustati", rekao je Sju.

Jang je preminula 14. oktobra u 34. godini nakon što se pet i po godina borila sa rakom. Sju je sedam dana nakon njene smrti ostao uz telo supruge, kako bi joj odao poštovanje, što je deo tradicije u Kini.

"Jang je imala operaciju i nekoliko hemoterapija, ali nikad nije plakala i uvek se smejala", izjavio je Sju.

"Moja žena je rekla da niko ne sme da plače ako ona umre. Suzdržavao sam se da ne zaplačem, ali kada je njeno telo poslato na kremaciju, nisam više mogao da izdržim", rekao je mladoženja.

Inače, njihova ljubav počela je na fakultetu, poznanstvom preko interneta, ali je sve pošlo po zlu kada je krajem 2013. godine otkriven njen zdravstveni problem, koji se završio njenom smrću.

strana 1 od 2 idi na stranu