- Tabu -

Daju hamburgere godinu dana: Cena - vaša koža

Da li biste istetovirali logo ili ime restorana u kojem volite da jedete, samo da bi imali besplatne hamburgere godinu dana? Ovaj lanac restorana svojim gostima nudi takvu opciju.

Izvor: Avaz.ba
Podeli
Foto:Shutterstock/Fedorovacz
Foto:Shutterstock/Fedorovacz

Lanac restorana sa sjedištem u Kaliforniji nudi besplatne hamburgere na godinu dana, ali uz jedan uslov. Naime, svima onima koji se trajno tetoviraju, noseći na telu ime njihovog restorana hamburgeri su besplatni godinu dana.

"Farmer Boys" udružio se sa salonom za tetoviranje zapadnog Holivuda, "The Honorable Society" i Las Vegasovom "Rockin' Ink Tattoo" za promociju proslave 40. godišnjice lanca hamburgera. Oni koji žele učestvovati moraju da ispune obrazac putem interneta do 21. maja kako bi zakazali sastanak, piše CNN.

Uslov je takođe da moraju biti stariji od 18 godina.

Ljubitelji "Farmer Boysa" mogu da biraju između tri trajna dizajna boja, dimenzija 5x5 centimetara, prema obrascu na veb lokaciji restorana. Sva tri dizajna sadrže ime restorana i pljeskavicu.

Farmer Boys je objavio na Instagramu da, zbog obima zahteva, neće svi koji pošalju upit biti pozvani na sastanak.

Lanac restorana nudi i besplatne privremene tetovaže uz sve kupovine u prodavnicama. Ako privremenu tetovažu podelite na društvenim mrežama, prijavićete se da osvojite besplatni hamburger, stoji u objavi restorana na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu