Tabu -

Mia Kalifa žali vojnike: "Prodaju telo državi, bolje za OnlyFans"

Bivša porno-zvezda i model sa platforme za prodaju golišavih sadržaja OnlyFans Mia Kalifa izjavila je da je gore biti u vojsci nego na platformi OnlyFans, barem kad je posredi prodavanje tela. Kalifa je gostovala u emisiji nigerijsko-američke komičarke Zive Fumudoh. Zive ju je pitala: "Imamo OnlyFans, i imamo industriju seksa, i imamo glumce. Postoji li razlika među tim industrijama? Ili mi svi, u suštini, na neki način prodajemo svoja tela?"

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia, Greg Doherty
Foto: Profimedia, Greg Doherty

"Iskreno, mislim da je po kriterijumu prodavanja tela gore biti u vojsci nego na platformi OnlyFans, jer u vojsci telo prodaješ vladi", odgovorila je Kalifa.

Zive je ovaj razgovor podelila na svom Tiktoku, a u komentarima su mnogi davali različita mišljenja: "Šta je pogrešno rekla?", "Ima nešto u ovome", "U vojsci bar radiš nešto korisno za društvo", "Služiti u našoj vojsci nije sramota."

Bilo da mislite da je Kalifa u pravu ili da greši, niko joj ne može poreći uspeh na platformi OnlyFans. Prema izveštaju International Business Timesa, ona je jedan od najbolje plaćenih modela na platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu