Tabu -

Šok za prolaznike: U Hrvatskoj se pred katedralom vrteo porno film

Film za odrasle vrteo se juče oko 18 sati i ispred osječke katedrale na glavnom gradskom trgu, što je zbunilo, ali i nasmejalo slučajne prolaznike.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako su izvestili, iz osječkog "Gradskog prevoza putnika" (GPP) do ove je situacije došlo usled hakerskog napada koji je uočen u subotu popodne, a kojim su bili obuhvaćeni službena internetska stranica GPP-a, sistem videonadzora te oglasni prostori uz nadstrešnice iz sistema deljenih bicikala.

Na ekranu ispred katedrale, ali i na mnogim drugim mestima javne površine, umesto informacija o korištenju e - vozila u gradu Osijeku, prolaznici su mogli da vide film za odrasle, koji je nakon nekog vremena ugašen.

Izvinili su se za neprimeren sadržaj

Iz GPP-a ističu kako je, u skladu sa službenim procedurama u ovakvim situacijama, GPP incident napada na veb stranicu prijavljen onom ko ga servisira, u čijoj je nadležnosti dalja komunikacija s nadležnim institucijama, a napad na sistem videonadzora i oglasni prostor uz nadstrešnice iz sistema deljenih bicikala prijavljen je nadležnoj policijskoj stanici.

Iz kompanije mole korisnike i sugrađane za strpljenje i razumevanje, uz izvinjenje za emitovani neprimereni sadržaj prouzrokovan hakerskim napadom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu