- Vesti -

Egzit spotom "Super Komša" pozvao mlade da pomognu

Nisu vremena tako loša, kad pokuca Super Komša, poručuje novi televizijski spot kojim Egzit motiviše sve mlade da pomognu svojim starijim sugrađanima tokom vanrednog stanja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako objašnjavaju organizatori, “Super Komša” za cilj ima pružanje podrške i odavanja priznanja čitavom nizu primera u kojima su mladi pronašli načine da pomognu svojim starijim komšijama, zbog čega, kako navode, zaslužuju da se pridruže superherojima kao što su, pre svih, zdravstveni radnici, ali i svi drugi ljudi koji ovih dana daju svoj doprinos da društvo funkcioniše.

Spot je urađen u kratkom roku kao podrška nacionalnoj platformi za prijavu volontera iz cele zemlje putem sajta Budivolonter.gov.rs, a na kojem se nalazi i dodatne instrukcije kako da se pomogne najugroženijim ljudima koji zbog epidemije kovida 19 moraju da ostanu kod kuće.

“Sve objave sa društvenih mreža ovih superheroja koje u opisu budu imale heštegove #budivolonter i #superkomsa, biće promovisane putem društvenih mreža Egzita, te putem posebnog profila 'Super Komša' na Fejsbuku i Instagramu, na kojem će uvek biti više informacija i pozitivnih primera”, poručuju organizatori

Pozivaju se svi da pošalju fotografije s ovakvim primerima kako bi se omasovila ova akcija i pomoć dobili svi građani Srbije kojima je ona potrebna.

Takođe, na ovaj način se mogu i razmenjivati iskustva sa terena, kako bi drugima koji se uključuju u ovu akciju bilo lakše da se snađu kada su u pitanju fizička distanca, dezinfekcija i operativno funkcionisanje dostave namirnica i lekova za starije komšije.

Kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše, festival Egzit ovih dana intenzivirao je svoje onlajn aktivnosti i lansirao specijalni Egzit TV program.

Večerašnji program u 20.20 posvećen je zemlji koja je najpogođenija - Italiji, a u pitanju je back to back set iz 2015. godine koji čine dva maestralna di-džeja Adam Beyer i Joseph Capriati!

strana 1 od 126 idi na stranu