- Vesti -

"Vratila se, besno zvonila na vrata, nisam jela, spavala": Oglasila se rasistički izvređana devojka

Nakon što je doživela vređanje na rasnoj osnovi žene u liftu svoje zgrade, studentkinja na razmeni oglasila se preko svog Fejsbuk profila.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Chip Somodevilla / Staff
Foto: Getty Images, Chip Somodevilla / Staff

Pročitajte još:

Rasističke uvrede novosadske doktorke studentkinji na razmeni: "Ti si crna krava" VIDEO

Šeron je objavila dve fotografije teksta u kojoj detaljno objašnjava sled događaja ne samo u liftu nego i nakon što je doživela rasistički napad.

"Ovo je bilo zaista teško i naporno. Nisam jela ni spavala, niti učila kako treba od kada se to dogodilo i volela bih da to ostavim iza sebe. Ja sam samo studentkinja. Došla sam ovde da učim", započela je Šeron svoju objavu.

"Hvala svima koji su vam pružali podršku", napisala je ona, apelujući na ljude da ne dele lične podatke i fotografije žene koja ju je napadala.

"Molim vas da joj više narušavate privatnost ili pretite smrću. To oduzima stvarnu poruku. Čuvaj se. Bog je ljubav", napisala je Šeron.

Ova studentkinja je objasnila šta se desilo nakon incidenta.

"Kasnije te večeri je došla ispred mojih vrata i zvonila besno i nekontrolisano i pričala je nešto iza vrata", napisala je Šeron, dodajući da je njen cimer otvorio vrata nakon čega je usledila svađa, tokom koje je studentkinja nazvala policiju.

Ističe da ima snimak te svađe, ali da ga neće objaviti iz privatnih razloga.

Dodaje da sledećeg dana nije mogla da napusti stan sama, i kako se srela sa gospođom u hodniku zgrade, koja ih je posmatrala dok je Šeron ulazila sa cimerom u lift, i, kako navodi ona, posmatrala ih je sve dok se vrata lifta nisu zatvorila.

Podsetimo, na društvenim mrežama objavljen je snimak u kojem, kako se ispostavila, doktorka KC Vojvodina na rasnoj osnovi vređa ovu studentkinju na razmeni.

strana 1 od 129 idi na stranu