Vesti -

Čini se da su na dvoru poslednji saznali

Izveštaji sugerišu da je princ Hari razgovarao sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom, o tome da će njegova ćerka dobiti ime po njoj, ali kako se navodi, svi na dvoru su saznali zajedno sa ostatkom sveta da se Megan Markl porodila, kad je par objavio zvanično saopštenje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izjava koju su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili u nedelju uveče navodi da je "Lili nazvana po svojoj prabaki, Njenom visočanstvu kraljici, čiji je nadimak Lilibet".

Pirs Morgan je konačno ućutao

Izgleda da je Bakingemska palata bila zatečena ovom vešću, jer je kraljevski portparol čestitao paru čak 90 minuta nakon saopštenja princa Harija i Megan Markl.

Bakingemska palata odbila je da razgovara o tome kada je kraljica obaveštena o dolasku svoje praunuke.

Lilibet je bio kraljičin nadimak iz detinjstva i veruje se da je njen pokojni suprug princ Filip bio poslednja osoba koja ju je i dalje tako zvala.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Izbor imena deteta mogao bi biti mirovna ponuda nakon nedavnih porodičnih sukoba.

Kraljevski komentator Diki Arbiter, viši pomoćnik kraljice od 1988. do 2000. godine, rekao je da bi to ime moglo biti "maslinova grančica" za kraljevsku porodicu.

Princ Vilijam zabrinut da će Hari "preterati"

Bivši urednik magazina "San" koji je bio specijalizovan u praćenju kraljevske porodice Dankan Larkoum takođe je sugerisao da je ime ćerkice pokušaj izgradnje mostova.

"Pitanje je zaista da li su [neki] mostovi preostali za izgradnju? Šteta je naneta i na nesreću će uzeti mnogo više od Saseksa pre nego što počne zarastanje od zavade", nagovestio je Larkoum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu