- Vesti -

"Postoji razlog zašto su bivše" - uzvraća Biković FOTO

Glumac Miloš Biković prvi put se oglasio nakon što su ga bivše devojke optužile da je prema njima bio u najmanju ruku grub.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, prva se javnosti obratila plesačica Ariana Vološina koja tvrdi da zbog njega nije imala svoj život, ali i da u njihovoj vezi nije pokazao ni malo ljudskosti.

Nakon toga, oglasila se i manekenka Barbara Tatalović koja je pružila podršku Ariani i rekla da prepoznaje sve ono što je plesačica iznela o glumcu i da se osećala isto.

Oglasio se Miloš Biković nakon što su ga bivše optužile da je "sebični egocentrik"

Navodno, pozadina celog slučaja su neraščišćeni privatni odnosi koje osobe iz Bikovićevog okruženja čak nazivaju "čistom ucenom".

Povodom cele situacije, Biković je konačno odlučio da se oglasi putem svog Instagram naloga.

"Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove 'privatan život', postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši.

P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča", zaključio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 150 idi na stranu