Vesti -

Uživaju u bogatstvu i luksuzu uz vodu iz Srbije

Zahvaljujući nafti i najvećim rezervama gasa na svetu, Katarci imaju sve osim izvora prirodne mineralne vode - ona je dostupna na samo oko 0,8 procenata površine ove države. Primorani da koriste flaširanu vodu, stanovnici ove države su vrlo edukovani o njenim karakteristikama i zahtevaju samo najbolju prirodnu vodu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

"Nije slučajno da smo došli prvo u Kuvajt, a zatim i u Katar i ostale zemlje Bliskog istoka. Katar je za nas posebno tržište jer su njegovi stanovnici, zahvaljujući ogromnom bogatstvu, među najzahtevinijim i najprobirljivijim na svetu i za njih važi da je samo najbolje dovoljno dobro", kaže u izjavi za RTS Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda VODAVODA.

"Od kada smo 2017. godine započeli saradnju, rastemo iz dana u dan. Danas je VODAVODA prisutna svuda u Katru i jedna je od najomiljenijih ovde. Možete je naći u hotelima, restoranima, kafićima, supermarketima... Ljdima se izuzetno dopada zbog svog prirodnog porekla i sjajnog dizajna", objašnjava Abdul Al Katan, čija kompanija distribuira ovaj brend.

Foto: Promo
Foto: Promo

U Kataru se godišnje proda više od pet miliona flaša naše vode iz Banje Vrujici, koja je prisutna i u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu i Omanu, a uskoro se očekuje i njen izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 129 idi na stranu