Vesti -

Žrtva promenila priču, Mejdžors je ipak nije tukao? "Volim te i borim se"

Glumac Džonatan Mejdžors nedavno je priveden zbog optužbi da je fizički napao ženu tokom porodične svađe. Njujorška policija objavila je tada saopštenje u kojem navode da su glumca priveli nakon što su primili izveštaj o ženi s lakšim povredama koja je prevezena u bolnicu.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Objavljene poruke koje je navodna žrtva slala nakon hapšenja glumca

Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u saopštenju, zadobila lakše povrede vrata i glave i prebačena u bolnicu. Sada stižu detalji slučaja. Prija Kaudri, advokat glumca, podelila je tekstualne poruke koje bi trebalo da dokažu glumčevu nevinost.

Navodna žrtva je Marvelovoj zvezdi poslala nekoliko poruka nakon njegovog privođenja priznajući "da je ona bila ta koja je upotrebila fizičku silu protiv njega".

Mejdžors negira optužbe za napad

Na kraju poruka je čak napisala i "volim te". Posle nekoliko sati, nakon što glumac nije odgovorio na prve poruke, navodna žrtva je ponovno pisala. Rekla je da se davljenje nije dogodilo i da se zalaže kod okružnog tužioca da ne podigne optužnicu protiv Mejdžorsa. Advokat je pokazujući poruke rekla da Mejdžors u potpunosti negira da je napao ženu.

Podsetimo, prema policijskom saopštenju, vlasti su pozvane u stan nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u porodičnu svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u saopštenju, zadobila lakše povrede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

"Žrtva je obavestila policiju da je napadnuta. Policajci su stavili 33-godišnjeg muškarca u pritvor bez opiranja. Žrtva je zadobila lakše povrede glave i vrata i prevezena je u bolnicu u stabilnom stanju", rečeno je iz policije. Glumac je nakon privođenja pušten iz pritvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu